Velkomen til fotballen alle 1.klassingar!

Tradisjonen tru startar FBK Voss opp med fotballtreningar for 1.klassingar ved Gjernes, Vangen og Gullfjordungen skule allereie om hausten.

Dugnadslistene til Voss Cup er sendt ut!!

Det nærmar seg Voss Cup 2017, og no er dugnadsvaktene klare og sendt ut! Her kjem viktig informasjon som alle bør lese frå dugnadssjefen Silje!

Møt Sparebanken Vest - Vinn 2.500 kr i aksjefondsandeler

Sparebanken Vest er ein engasjert samarbeidspartner og hovudsponsor for FBK Voss og Voss Cup. I perioden fram til Voss Cup har dei eit særskild tilbod til familiar knytt til FBK Voss

Barnefotballkveld onsdag 31.mai

FBK Voss inviterer alle trenarar, lagleiarar og andre interesserte i barnefotballen til Barnefotballkveld onsdag 31.mai klokka 16:45 til 20:00.

Samarbeid mellom FBK Voss og GMB Aktiv Helse

For å kunne trene og spele fotball er prioritet nummer 1 å halde seg skadefri. FBK Voss har difor for sesongen 2017 inngått eit samarbeid med GMB Aktiv Helse for å auke kunnskapen til våre spelarar og trenarar for korleis ein kan drive skadeførebyggande trening.

FFO+ - med fokus på fotball

Fotballfritidsordninga (FFO) vert vidareført på tysdagar, onsdagar og torsdagar og vil framleis ha fokus på allsidig aktivitet. FFO+ på måndagar vil ha fotball som fokus!

Smalahove Cup 2017

Årets Smalahove Cup går av stabelen laurdag 4.november. Påmeldinga er allereie opna!

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products